VoIP

De afkorting staat voor Voice Over IP, kortgezegd bellen over internet. Dit kan met je eigen telefooncentrale, een centrale van ons of een hosted centrale.

Mobiele telefonie

Een breed assortiment aan mobiele diensten: sim-only, alleen belminuten, alleen data via je eigen centrale of hosted. Ook kunnen wij zorgen voor een volledige vast-mobiel integratie.

Vast-mobiel integratie

Bij vast-mobiel integratie worden mobiele telefoons gekoppeld aan je telefooncentrale. Profiteren dus van alle functionaliteiten van je hosted telefooncentrale op je mobiele telefoon. Voorbeelden hiervan zijn: mogelijkheid van wachtrijen, doorverbinden met verkorte doorkiesnummers, uitbellen met het vaste nummer van je bedrijf, instellen van je bereikbaarheid.

VoIP telefonie

Voor Telefonie en Internet oplossingen ben je als MKB-er bij ons aan het juiste adres. Wij stellen op basis van jouw wensen en behoeften de optimale set samen: vast, mobiel of een combinatie van deze twee, vast mobiel integratie.

Persoonlijk

De behoefte aan persoonlijk contact zal altijd blijven bestaan
daarom krijgt u bij ons altijd een vast contactpersoon binnen ons bedrijf.

Onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan specifieke leveranciers en we zoeken samen met jou naar oplossingen waar je ook echt iets aan hebt. Ook op de langere termijn.

10 jaar

ervaring

VoIP telefonie voor het MKB:

Complete telefonie-oplossing tegen lage kosten

VoIP is de technologie waarmee gesprekken over een datanetwerk worden verzonden met gebruikmaking van het Internetprotocol. Dus bellen over je eigen netwerk, het Internet of een combinatie hiervan. In feite is deze technologie een koppeling tussen telefonie en automatisering die tot ongekende mogelijkheden leidt voor de verbetering van de communicatie en efficiënter maken van je bedrijfsprocessen.

Deze oplossingen leveren je in ieder geval besparingen op je bel- en abonnementskosten. Maar afhankelijk van de gekozen oplossing kunnen ook aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd op beheerskosten. Daarnaast kan de effectiviteit van de communicatie flink verbeteren. Bovendien ben je veel beter bereikbaar en kun je de flexibiliteit van je bedrijf verhogen.

Welke oplossing precies het beste bij jouw bedrijf past, is sterk afhankelijk van je situatie, je behoefte en je huidige wijze van telefoneren. Wij informeren je hier graag over in een persoonlijk gesprek!

Hosted VoIP

Hosted VoIP is hét moderne alternatief voor een traditionele telefooncentrale. Voor verreweg het grootste deel van de MKB-ers zal dit de meest ideale en kosten efficiënte oplossing zijn.

Voordelen van Hosted VoIP